STRAŠNA FORMA

Otišao iz Hajduka na posudbu pa 'eksplodirao'; hrvatski napadač je hit u Austriji, sada je zabio četiri gola u manje od sat vremena

06.08.2022 u 19:25

Bionic
Reading

Marin Ljubičić nastavlja tresti mreže u Austriji, a sada je odigrao svoju najbolju utakmicu u dresu LASK-a u kojem se nalazi na posudbi iz Hajduka

Ovaj 20-godišnji napadač 'eksplodirao' je u LASK-u, a posebno ubojit je bio ove subote na gostovanju kod Wolfsbergera kojem je utrpao četiri komada, a hat-trick u prvom poluvremenu.

Zabio je već u 1. minuti, zatim u 20., pa u 37. minuti za vodstvo LASK-a 4:0 na poluvremenu! Dodao je još jedan u 57. minuti prije nego što je zamijenjen u 59. Završilo je 5:1 za goste.

Ljubičić je zabio eć devet pogodaka u samo četiri službene utakmice u dresu LASK-a. Krenuo je u Kupu protiv niželigaša Schwaza, gdje je LASK pobijedio s visokih 9:1, a Ljubičić je bio strijelac tri pogotka.

U prvenstvu je zabio u sve tri utakmice, od prve protiv Austrije Klagenfurt na domaćem travnjaku (3:1), preko Austrije Beč (1:1) za ukupno šest pogodaka i vodstvo u poretku strijelaca austrijske Bundeslige.