NIŠTA OVOG LJETA

Ostaje! Ništa od jednog od najvećih transfera u povijesti, Manchester United dobio ultimatum pa izgubio bitku za veliku zvijezdu

10.08.2020 u 19:04

Bionic
Reading

Ništa od prelaska Jadona Sancha (20) iz Borussije Dortmund u Manchester United, iz bundesligaša su objavili kako su donijeli konačnu odluku i da engleski reprezentativac ostaje u njihovoj svlačionici

Sapunica koja je trajala mjesecima nije završila, jer jedan od najtalentiranijih nogometaša na svijetu neće (još) preći u Manchester United. Najvjerojatnije je zapelo oko odštete, jer 'žuto-crni' ni u ova krizna vremena zbog pandemije nisu odstupali od traženog iznosa – 120 milijuna eura.

Iz Engleske nisu na to željeli pristati pa im je iz Dortmunda došao ultimatum, do 10 . kolovoza premijerligaš mora kupiti Sancha ili neće biti ništa od prelaska, jer u Borussiji nisu željeli remetiti pripreme za novu sezonu.

I Manchester United se do toga roka nije javio sa zadovoljavajućom ponudom i sve je propalo. Barem ovg ljetnog prijelaznog roka.

'Imamo planove sa Sanchom. Igrat će za nas sljedeće sezone. Odluka je konačna. Mislim da je to odgovor na sva pitanja. Prošlog smo mu ljeta prilagodili plaću i produžili smo ugovor do 2023.', izjavio je sportski direktor Michael Zorc.