A ONI SU...

Osim Messija i Ronalda, Suarez hvali i ovu dvojicu igrača

20.05.2014 u 18:48

Bionic
Reading

Luis Suarez u razgovoru za nizozemske medije progovorio je o najvećim nogometnim zvijezdama današnjice Lionelu Messiju i Cristianu Ronaldu između kojih ne stvara razliku u kvaliteti.

Suarez iznimno cijeni i Messija i Ronalda i smatra kako su obojica na istoj razini.

'Messi i Ronaldo su potpuno različiti igrači i ne mogu reći koji je bolji. Messi ima fantastičnu tehniku, postiže puno pogodaka i zbog svoje visine sjajan je u driblingu. Ronaldo s druge strane izgleda poput stroja i s njim sve izgleda savršeno. On kombinira snagu i inteligenciju, a svaki udarac mu je gotovo savršen. Različiti su, ali na istoj razini'.

Osim Ronalda i Messija, izuzetno cijeni i Andresa Iniestu, ali i Arjena Robbena kojeg vidi kao ključnog igrača nizozemske reprezentacije.

'Jako cijenim Andresa Iniestu. On je igrač koji uvijek razmišlja brže od ostalih na terenu i koristi nevjerojatna dodavanja, radi na terenu one stvari koje ne očekujete. Nije to samo njegov način igranja, već je on takva osoba, uvijek je smiren. Arjen Robben je igrač koji stvara razliku i ukoliko on ne igra dobro, ne igra niti Nizozemska i zato smatra da će biti ključan igrač ove reprezentacije', dodao je Suarez.