ždrijeb kvalifikacija za kl

Osijek i Rijeka doznali moguće suparnike u play-offu; Nenada Bjelicu dočekao bi protivnik koji mu je već priuštio veliko veselje

02.08.2021 u 16:36

Bionic
Reading

Hrvatski predstavnici u Konferencijskoj ligi Osijek i Rijeka doznali su imena mogućih suparnika u posljednjem kolu kvalifikacija.

Ako Osijek u 3. pretkolu bude uspješan protiv sofijskog CSKA, hrvatski doprvak će u play-offu igrati protiv pobjednika susreta između velškog The New Saintsa i češke Viktorije Plzen.

U mogućem raspletu dakle, postoji opcija da Nenad Bjelica ponovno posjeti češki Plzen, u kojem je već gostovao kao trener Dinama (op.a. bio je to ogled 16-tine finala Europske lige u sezoni 2018 /19), i koji mu je u dva ogleda donio puno veselja nakon okršaja s češkom momčadi.

Rijeku u idućoj rundi čeka škotski Hibernian, a u slučaju pobjede u play-offu će igrati protiv pobjednika susreta irskog Bohemiansa i grčkog PAOK-a.

Prve utakmice play-offa na rasporedu su 19. kolovoza, a uzvrati sedam dana kasnije.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +17
Dinamo - Rijeka, utakmica 3.kola HT Prve lige Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX
  • +4
Osijek - Slaven Belupo, 3. kolo HT Prve lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL