RIJEČ TRENERA

Osebujni Željko Sopić rekao da nema potrebe slati poziv Armadi. Zna se i zašto...

30.03.2024 u 20:01

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke rutinski su odradili posao u Kranjčevićevoj i bez problema pobijedili Rudeš 3:0, te zadržali prvo mjesto na ljestvici SuperSport HNL-a

Prvi pogodak riječka momčad je dala u devetoj minuti, a strijelac je bio Marco Pašalić. Novi golovi su uslijedili početkom drugog poluvremena.

Prvo je Mirko Marić u 54. povećao na 2:0, dok je Lindon Selahi u 56. minuti bio strijelac za 3:0.

Naravno, stakvim raspletom, jer pred Rijekom u slijedećih sedam dana još su dvije važne utakmice, zadovoljan je i trener Željko Sopić.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Najveći stres je ovaj teren, jako je zahtjevan za igrače, ja se nadam da nije bilo ozljeda. Ne mogu se oteti dojmu da smo u nekim situacijama bili sebični ili ne znam što. To je tako. Niko Janković nije trenirao i igrao 35 dana. Franjo Ivanović zabio je u prijateljskoj Domžalama dva komada pa je dobio priliku. Nekima je prijetio treći žuti, Veldin Hodža vratio se s puta, morali smo kalkulirati', rekao je Sopić, koji je od navijača Rudeša opet dočekan pljeskom. Ipak je Sopić dobar dio djetinjstva preoveo na rudeškim ulicama.

Rijeka u srijedu igra polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv Lokomotive, a već u nedjelju u prvenstvu dočekuje Hajduk.

'Bez obzira na prvenstvo, u Kup idemo s jakom postavom. Dobit će šansu neki dečki, kao što su neki dobili danas. Hajduk za vikend je za mene daleka budućnost. U nedjelju je Uskrs, svim navijačima Rijeke i cijeloj Hrvatskoj želim sretan Uskrs. Fantastična podrška naših navijača. U srijedu je radni dan, ali znam da će biti krcata Rujevica, ne moram ni zvati navijače da dođu'.

Sažetak utakmice Rudeš - Rijeka 0:3 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +9
28. kolo SuperSport HNL-a, Rudeš - Rijeka Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL