DOMINIK PRPIĆ

Osamnaestogodišnji stoper Hajduka nakon pobjede nad Šibenikom emotivno poručio: Ovo je za mog preminulog rođaka, bio je...

23.01.2023 u 06:17

Bionic
Reading

Dominik Prpić ostavio je sjajan dojam u pobjedi Bijelih protiv Šibenika na otvaranju drugog dijela sezone na Poljudu

Dominik Prpić ostavio je sjajan dojam u pobjedi Bijelih protiv Šibenika na otvaranju drugog dijela sezone na Poljudu. Mladom stoperu bio je ovo četvrti službeni nastup (dvije kup utakmice i ulazak s klupe protiv Slaven Belupa), ali prvi pred poljudskom publikom.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Ovu pobjedu bih posvetio rođaku koji je preminuo prije dva dana. Bio je veliki navijač Hajduka', rekao je Prpić pa se osvrnuo na sam susret:

'Vrlo teška utakmica, teško vrijeme, težak teren. Šibenik je došao s motivom. Želio bih se zahvaliti treneru, njegovom stožeru, svim trenerima u Akademiji koji su me vodili i usmjeravali me. Trener traži od nas da igramo napadački, da živimo za svaku drugu akciju. Isplatilo nam se što smo vjerovali da možemo pobijediti', istaknuo je 18-godišnji Hajdukov stoper. 

  • +23
Supersport HNL: Hajduk - Šibenik, 22.1.2023. Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev
Standings provided by Sofascore

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.