SLJEDEĆA POSTAJA...

Opet suspendiran: I Interu i Atalanti dosta Livaje?

26.02.2014 u 14:48

Bionic
Reading

Status hrvatskog napadača Marka Livaje (20) u Atalanti pun je uspona i padova još otkako je stigao u klub u siječnju prošle godine na posudbu iz milanskog Intera

U nekoliko je navrata tako talentirani nogometaš suspendiran zbog raznih razloga, a u sličnim se problemima nalazi i sada. Navodno je prošle nedjelje u sklopu 25. kola Serije A protiv Udinesea Livaja odbio sudjelovati u zagrijavanju uvrijeđen jer susret nije započeo od prve minute.

Livaja će, ako ga netko uspije ukrotiti, biti od koristi idućem kupcu


Rezultiralo je to privremenim udaljavanjem od prve momčadi, a čini se da bi najnoviji nestašluk mogao imati i dalekosežnije posljedice. Spominje se tako po talijanskim medijima da se u Atalanti i Interu, klubovima koji su suvlanici Livajinog ugovora, žele riješiti hrvatskog napadača i da ga namjeravaju prodati na ljeto. Veliki su interes još u siječanjskom prijelaznom roku pokazali Catania i Lazio, ali se transfer nije realizirao.

Livaja je ove sezone skupio 15 nastupa u Seriji A i pritom je postigao 2 gola. U Talijanskom kupu zabio je još dva gola u tri nastupa.