GENOVA, MILANO, GENOVA...

Opet prekidi u Italiji! Ovog puta u režiji Albanaca

19.11.2014 u 09:12

Bionic
Reading

Nije prošlo ni mjesec dana otkad su albanski navijači inicirali prekid u Beogradu, provocirajući Srbe zastavom Velike Albanije. Uslijedila je Uefina istraga, nakon koje su sankcije stigle na adresu obaju saveza, ali ukor koji su dobili Albanci očito nije najozbiljnije shvaćen u Tirani

Naime u utorak se u Genovi, istoj onoj u kojoj su prije nekoliko godina divljački pohod imali srpski navijači, igrala prijateljska utakmica Italije i Albanije. Domaćini su slavili nakon udarca Stefana Okake, a albanski napadač Salihi skrenuo je loptu u mrežu i prevario vlastitog vratara. 

Međutim novi 'šou' priredili su navijači Albanije jer su u čak tri navrata utrčavali u teren i prekidali utakmicu. Istina, bila su to 'iskakanja pojedinaca', bez ozbiljnijih posljedica, no čim se na terenu pojavljuju navijači, a zbog njih i redari - nikad se ne zna u kojem smjeru se može rasplesti situacija.

Također, moramo spomenuti da se ovaj incident dogodio samo dva dana nakon neugodnih scena koje smo vidjeli u Milanu, a u režiji hrvatskih navijača koji su izazvali desetominutni prekid u kvalifikacijskoj utakmici protiv Italije.