TUŽBA PROTIV SUPRUGE

Opet cirkus; rasist Sterling se mora pojaviti na saslušanju kao svjedok!

08.07.2014 u 10:54

Bionic
Reading

Donald Sterling pokrenuo je tužbu protiv supruge Shelly i NBA lige zbog prodaje Los Angeles Clippersa za dvije milijarde američkih dolara, no na prvom saslušanju nije se pojavio. Tako se cirkus oko milijardera koji je u javnosti poznatiji kao rasist nastavlja...

Sterling je trebao u utorak svjedočiti, međutim nije se pojavio u sudnici i određena mu je obaveza dolaska. Umjesto Sterlinga svjedočila je neurologinja Meril Sue Platzer koju je unajmila Shelly Sterling kako bi utvrdila boluje li njezin suprug od Alzheimerove bolesti.

Liječnica je s Donaldom Sterlingom obavila dvosatni razgovor i odradila dva snimanja mozga i na kraju je postavila dijagnozu.

'Nakon svega sam priopćila gospodinu i gospođi Sterling kako je najvjerojatnije riječ o Alzheimerovoj bolesti. On je samo rekao kako je gladan i želi jesti dok je Shelly Sterling bila vidno potresena i zabrinuta za suprugovo zdravlje', tvrdi doktorica Platzer

Sterlingovi odvjetnici tvrde kako nikakva bolest nije mogla utjecati na njegove odluke i da je savršeno sposoban donositi odluke te da njegova supruga nije imala ovlasti dovršiti transakciju prodaje franšize.

Liječnica je tijekom svjedočenja dodala kako u nijednom trenutku nije znala da je pregled Sterlinga u njezinoj ordinaciji povezan uz prodaju Los Angeles Clippersa.