privukao ga trener

Olmov suigrač napokon donio odluku gdje nastavlja karijeru; jedan od najboljih svjetskih napadača odlazi u redove europskog velikana

24.04.2020 u 14:58

Bionic
Reading

Timo Werner je navodno odlučio kako će svoju karijeru nastaviti u Liverpoolu

Jedan od najboljih i najtraženijih nogometaša na svijetu, Timo Werner, napokon je odlučio gdje želi nastaviti karijeru. Za 24-godišnjeg njemačkog napadača iz RB Leipziga, u kojem igra i donedavni Dinamov veznjak Dani Olmo, su se boriti Real Madrid, Barcelona, Liverpool i Bayern, a sada je on sam odlučio gdje želi igrati od iduće sezone.

Werner je u Leipzig stigao iz Stuttgarta na ljeto 2016. godine za 14 milijuna eura i od tada je u 150 utakmica zabio 88 golova i upisao 39 asistencija. Sada je vrijeme da napusti klub, a karijeru će, tvrdi Sky Sports, nastaviti u Liverpoolu koji će za njega platiti 60 milijuna eura.Ako uplate ovaj iznos do 15. lipnja, aktivirat će otkupnu klauzulu i dobiti ga po ovoj i više nego poštenoj cijeni.

Ako pak budu neodlučni i kupe ga nakon tog datuma, ovaj posao bi ih mogao puno više koštati. Ipak, vjerojatno će ga požuriti kupiti jer je trener trenutno prve momčadi engleskog prvenstva Jürgen Klopp već u nekoliko navrata nahvalio mladog njemačkog napadača i nije skrivao da bi ga volio vidjeti u svojoj ekipi.

Werner također nije skrivao divljenje prema Kloppu, a Sky Sports tvrdi kako je sada prelomio i odlučio da karijeru nastavi upravo pod ravnanjem slavnog sunarodnjaka. Werner je prošlog ljeta bio jako blizu odlaska u Bayern koji ga je trebao platiti 30 milijuna eura, ali na kraju su Bavarci u zadnji čas odustali i sve je propalo. Sada će ga Liverpool dovesti za dvostruko više.