čeka se rasplet

Olmo se vratio u Dinamo: Nastavlja trenirati kao da uopće neće biti prodan

18.07.2019 u 17:13

Bionic
Reading

Trener Dinama Nenad Bjelica otkrio je kako će Dani Olmo od petka početi normalno trenirati s ostatkom seniorske momčadi, unatoč tome što se njegov transfer čini prilično izvjesnim u danima koji dolaze...

Svojim nastupima u Europskoj ligi, kao i na Europskom U-21 prvenstvu gdje je sa Španjolskom osvojio titulu Dani Olmo privukao je pozornost najbogatijih klubova svijeta i pitanje je dana kada će zamijeniti 'modri' dres s nekim druge boje.

  • +18
Dani Olmo - pobjednik izbora tportala 'Kapetani biraju' 2018 Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Spominjali su se mnogi ugledni klubovi kao potencijalni kupci, od Barcelone, Tottenhama, Milana, Bayera sve do Kovačevog Bayerna, ali čini se da mladi 21-godišnji ofenzivni veznjak još nije donio konačnu odluku.

Ovog četvrtka Olmo se vratio u Zagreb, a u petak će odraditi prvi trening. Iako neće kandidirati za utakmicu protiv Lokomotive, kao i one koje slijede sljedeći tjedan, trener Nenad Bjelica otkrio je kako će ga stručni stožer nastaviti pripremati za novu sezonu kao da uopće neće biti prodan, a onda je na upravi da donese konačnu odluku, zajedno sa španjolskim nogometašem.

Ipak, vjeruje se da se Dinamu smiješi rekordan transfer, možda i od 40 milijuna eura i poznavajući filozofiju funkcioniranja današnjih klubova iz zemalja poput Hrvatske, jasno je da bi se moralo dogoditi pravo čudo da Olmo ostane na Maksimiru i sljedeće sezone...