PODRŠKA NIZOZEMCU

Olić uz Van Gaala: Sve što trener radi je dobro

27.11.2009 u 10:33

Bionic
Reading

Iako navijači Bayerna, ali ni tamošnji mediji nisu skloni treneru Van Gaalu, junak Bayernove pobjede nad Maccabijem Ivica Olić smatra da nizozemski trener na klupi bavarske momčadi radi odličan posao

Pobjeda nad izraelskim Maccabijem u Ligi prvaka donijela je malo mira treneru Bayerna Louisu van Gaalu. Naime, Nizozemac je pod velikim pritiskom zbog činjenice da bavarski ponos ove sezone igra loše, a pritom nema ni nekih rezultata. Da se protiv Maccabija nije istaknuo Ivica Olić koji je postigao pobjednički pogodak, Van Gaal bi danas možda već bio prošlost. No nizozemski stručnjak je i dalje u sedlu.

I dok mnogi njemački mediji te navijači Bayerna oštro kritiziraju trenera Van Gaala, u njegovu obranu stao je upravo hrvatski reprezentativac.

'Mi smo sto posto uz trenera. Sve što radi, radi dobro i nadamo se da ćemo pobjeđivati do kraja zimskog dijela sezone', smatra Olić koji je protiv Maccabija zaigrao nakon ozljede za koju su mnogi smatrali da će ga dulje vrijeme maknuti s terena.

'Imao sam nezgodnu ozljedu zbog koje sam pauzirao, tako da me je gol protiv Maccabija još više razveselio. Puno toga vezano uz oporavak dugujem Bayernovom liječniku Hans-Wilhelmu Mueller-Wohlfahrtu', kazao je Olić.