GOLOVI, STATIVE, SPRINTEVI

Olić najbolji svjetski igrač proteklog tjedna

14.12.2009 u 13:34

Bionic
Reading

Renomirani britanski nogometni portal Goal.com krunu nogometnog kralja u proteklom tjednu stavio je na glavu Ivice Olića. Detonator Bayerna pobijedio je ispred nesuđenog Dinamovca koji kruh zarađuje u Saudijskoj Arabiji

Autor članka ponovio je da su neumorne i precizne noge hrvatskog napadača bavarskog giganta vratile na pravi put. Podsjećaju na njegove sjajne učinke protiv Juventusa u Torinu i na gostovanju u Bochumu. U ta je dva dvoboja Olić zabio tri gola i dodao dvije asistencije, a Bayern je s dvije pobjede ukupnom gol razlikom 9:2 povratio vjeru navijača.

Partija za pamćenje

Olić je, nakon oporavka od ozljede, odigrao šest utakmica, a u zadnjih pet Bayern je pobijedio, u što je Slavonac ugradio pet svojih golova.

Nakon Olića, autor navodi imena još četvorice igrača koji su bili u užem izboru. Među navedenima se ističe ime Thiaga Nevesa. Brazilski veznjak, kojega je na nišanu svojedobno imao i Dinamo, trenutno je najveća zvijezda lige Saudijske Arabije, a s tri je gola odlučio derbi između svog Ala Hilala i Al Ittihada.