FIFA_SP_2018.svg

PSIHIČKI LABILAN?

Ogorčeni Neymar objasnio zašto je plakao nakon pobjede nad Kostarikom

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 23.06.2018 11:55
  • Objavljeno 23.06.2018 u 11:55
Bionic
Reading

Putem društvene mreže Neymar je odbrusio onima koji ga kritiziraju da ne znaju što je sve prošao da bi igrao na Svjetkom prvenstvu, a brazilski novinari koje je ignorirao nakon utakmice s Kostarikom optužuju ga za psihičku nestabilnost...

Teška ozljeda stopala učinila je da Neymar više od tri mjeseca bude izvan travnjaka, no uspio se oporaviti tjedan dana prije početka SP-a i zaigrati za Brazil u uvodnim utakmicama.

  • +18
SP 2018., skupina E: Brazil - Kostarika Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, nakon remija 1-1 protiv Švicarske brazilski mediji žestoko su kritizirali njegovu sebičnost te ustvrdili kako u Rusiji nije onaj stari, što ga je čini se iznimno naljutilo.

Nakon teško izborene pobjede protiv Kostarike u kojoj je zabio pogodak Neymar je zaplakao na terenu, a kasnije je ljutito prošao pokraj stotinjak novinara i nikome nije htio dati izjavu. Oglasio se naknadno putem društvene mreže.

'Nitko ne zna što sam prošao. Svi o tome mogu pričati, ali nitko to ne može izvesti. Ovo su bili suze sretnice, zbog preskakanja prepreka u želji za pobjedom. U mom životu stvari nikad nisu bile jednostavne, a nisu ni sada,' napisao je na Instagramu jedan od najbolje plaćenih nogometaša današnjice.

Bijesni brazilski i dio španjolskih novinara uvrijeđeni nakon Neymarovog ignoriranja proglasili su ga psihički labilnim.

Neymar utakmicu protiv Kostarike možda ipak neće pamtiti po dobrome, jer bi mogao biti naknadno kažnjen. Naime, u tri je navrata vrijeđao suca Bjorna Kuipersa i ako ga ovaj prijavi mogao bi se naći u nevolji. Podsjetimo, Messi je zbog sličnog incidenta protiv Čilea dobio čak četiri utakmice suspenzije svojedobno u kvalifikacijama za SP...