ISTINSKA BITKA

Oglasio se kapetan Srbije koji je pretrpio nokaut, a evo kome je čestitao njihov izbornik uoči samog dvoboja

27.07.2018 u 08:45

Bionic
Reading

Srbija je u polufinalu EP-a u Barceloni svladala Hrvatsku 9:7, a bilo je zanimljivo poslušati reakcije iz svlačionice 'delfina' poslije dvoboja koji je obilježila nervoza i žestoka igra

Kapetan reprezentacije Srbije Filip Filipović primio je udarac šakom od Lorena Fatovića, a i sam je ostao iznenađen onime što se događalo u bazenu.

'Želim čestitati svojoj ekipi na pobjedi. Bila je to očekivano iscrpljujuća utakmica. Sve što smo govorili uoči utakmice dogodilo se, nije bilo nikakvih iznenađenja. Jedina stvar koju nismo očekivali bila je tako gruba igra, no važno je da nitko nije ozlijeđen', izjavio je Filipović.

Fatović vs. Filipović Izvor: Društvene mreže

Srpski izbornik Dejan Savić istaknuo je kako je utakmica bila 'ekstremno iscrpljujuća'.

'Istinska bitka. Čudna u smislu da su obje momčadi neobjašnjivo popustile u ritmu u zadnjoj četvrtini. Smatram da je njihova igra s igračem više i naša s igračem manje, odnosno naša obrana, presudila utakmicu. Sada moramo misliti na to kako se najbolje oporaviti za subotnje finale', rekao je Savić.

Spomenimo kako je Savić uoči utakmice u razgovoru za HRT čestitao hrvatskim nogometašima na sjajnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a nakon pobjede pokazao je ponovno da se radi o velikom čovjeku. Savić je umjesto slavlja sa svojim igračima prvo otišao do klupe hrvatske reprezentacije i pozdravio se sa suparnicima, a pritom je čak poljubio fizioterapeuta hrvatske reprezentacije.

  • +15
LEN Europa cup: Hrvatska - Srbija Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX
  • +36
LEN Europa Cup, skupina B, Hrvatska - Srbija, 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL