AKO REAL PLATI 65 MILIJUNA

Odlični Portugalac uskoro postaje Modrićev suigrač?

05.07.2016 u 19:28

Bionic
Reading

Još je vrijeme europskog prvenstva, a to je i najbolja prilika uvjeriti se u kvalitetu pojedinih igrača. Na temelju takve provjere, madridski Real odlučio se za jednog Portugalca

Unatoč tome što je u Paul Pogba najveća želja čelnika madridskog Reala, u 'kraljevskom klubu' dio pažnje privukao je i veznjak Valencije odnosno portugalske reprezentacije Andre Gomes

Nakon što se dobrim igrama predstavio na Mestalli te sada u istom stilu nastavlja i na Euru 2016., gdje je pomogao Portugalu pri ulasku u polufinala, Gomes je privukao pažnju i brojnih klubova diljem Europe, uključujući Chelsea, Manchester United i Barcelonu.

Juventus je napravio prvi korak, ali nakon što je poslao ponudu na 'skromnih' 40 milijuna eura Valencia je odustala od pregovora sa 'Starom damom'. Juve je u Gomesu vidio zamjenu za Pogbu, no zasad od tog transfera neće biti ništa.

Međutim, po španjolskim se medijima vrti priča kako su 'Los Blancosi' odnosno Real već dulje vrijeme zainteresirani za Gomesa, točnije otada im je u svibnju zabio prekrasan pogodak na Santiago Bernabeu.

Jedino što stvara problem jest cijena a Valencia bi od ovoga transfera željela izvući 'barem' 65 milijuna eura.

Inače, Gomes je posljednje dvije sezone član Valencije, a u 63 prvenstvena nastupa zabio je i sedam golova.