SVE SE GLASNIJE PRIČA

Odlični hrvatski veznjak bira između Arsenala i ManUniteda?

17.03.2015 u 18:54

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i veznjak milanskog Intera Mateo Kovačić ovog ljeta mogao bi napustiti talijansku prijestolnicu mode te se preseliti na Otok. A prvi korak u tom smjeru poduzeo je baš naš igrač odbrusivši treneru Manciniju

Inter je i protiv Cesene produbio rezultatsku krizu, a završnica tog dvoboja donijela je i verbalni sukob trenera Mancinija i mladog Hrvata Matea Kovačića. Na jednu opasku s klupe, Mateo se okrenuo Manciniju i pitao:

'Zašto samo mene kritiziraš?'

Engleski mediji doznali su za taj 'skandal', a TalkSport piše kako su se odmah na posao bacili ljudi čak tri kluba, Arsenala, Manchester Uniteda i Evertona. Prema pisanju istog izvora, Kovačić je procijenjen na 20 milijuna funti, a ako bi Mancini inzistirao na dovođenju Yaya Tourea, to bi možda bio jedini logičan potez s obzirom na Kovačićevu mladost.

Doduše, na taj način Inter bi osiromašio svoj igrački kadar jer upravo su mnogo puta čelnici Intera rekli kako je Kovačić Interova budućnost. Naš 20-godišnjak u 25 odigranih utakmica postigao je pet golova i upisao 44 asistencije, što je najviše u momčadi 'crno-plavih'.

Prema tome, Kovačić bi se ovog ljeta mogao spominjati u kontekstu prelaska na Otok.