po bod(ove) protiv spartaka

Odlična vijest za sve Dinamove navijače koji nisu kupili ulaznicu, a žele dvoboj gledati u Maksimiru

07.11.2018 u 18:27

Bionic
Reading

Nogometaši zagrebačkog Dinama u četvrtak igraju jednu od značajnijih utakmica u klupskoj povijesti. Suparnik im je slovački Spartak, a u slučaju osvajanja boda ili sva tri, 'modri' bi nakon sezone 1969/70 osigurali nastup u Europi u proljetnom dijelu sezone

Naravno, zbog takve važnosti, ali i činjenice da je sjeverna tribina zatvorena za navijače, zbog kazne Uefe, ulaznica za ovaj dvoboj bila je izuzetno tražena.

No, kapacitet stadiona je ograničen i mnoštvo Dinamovih navijača neće moći pratit utakmicu na stadionu.

Ipak, u Dinamu su pronašli način da i oko stadiona stvore pravu, nogometnu atmosferu te su organizirali fan-zonu.

Jedna će biti podno zapadne tribine, a druga - veća - kod spomenika bacaču diska (na uglu Maksimirske ceste i Svetica), a bit će otvorena od 17 do 23:30 sati.

Uz voditelja programa, glazbu, ugostiteljske akcije i zabavni program, navijači će na velikom video zidu moći organizirano gledati prijenos utakmice Dinamo – Spartak.

  • +4
Gužve za ulaznice Dinamo - Spartak Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Dinamo je organizirao fan zonu ispod tribine zapad za navijače koji imaju ulaznice za tribinu zapad dolje.

Fan zona bit će otvorena od 19 do 23:30 sati, a uz ugostiteljsku ponudu klub je pripremio i zabavne sadržaje. Navijači će se do početka utakmice moći okušati u izvođenju slobodnih udaraca na elektronički gol, dok će za najmlađe biti organizirano druženje s maskotom Plavkom.

  • +5
Europska liga - 3. kolo, Spartak Trnava - Dinamo Zagreb, 2018/19. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Uživajte u omiljenom sportskom sadržaju u HD kvaliteti slike na MAXtv-u. Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija o MAXtv-u.

>