odlazi u sloveniju

Odigrao je gotovo 100 utakmica za Dinamo, a sad mora otići jer ga je Jakirović prekrižio

13.01.2024 u 15:58

Bionic
Reading

Dinamo je potvrdio kako Luka Menalo (27) do kraja sezone odlazi na posudbu u slovensko Celje koje vodi nekadašnji trener 'modrih' Damir Krznar

Prošlog je ljeta Luka Menalo (27) zamalo završio na Rujevici. Bio je tada velika želja Sergeja Jakirovića koji je u tom trenutku još uvijek bio trener Rijeke.

A onda se sve zakompliciralo, Jakirović je stigao na Maksimir te stopirao Menalov odlazak. No, u isto vrijeme se pokazalo kako za Menala ipak nema mjesta u ovoj momčadi Dinama. Gužva na poziciji lijevog krila je prevelika pa je logično bilo da Menalo potraži novi klub u kojem će oživjeti karijeru.

Iako, Menalo je do sada odigrao 91 utakmicu za Dinamo, zabio je 11 golova uz još devet asistencija, ali ove sezone je zaigrao na samo devet utakmica i na kojima je dobio tek 366 minuta na terenu.

A Dinamo je danas potvrdio kako Luka Menalo do kraja sezone odlazi na posudbu u slovenski Celje koje vodi nekadašnji trener 'modrih' Damir Krznar. Ako se uspije nametnuti, Celje Menala od Dinama može otkupiti za 400.000 eura.