ZAUSTAVLJENI NA GRANICI

Odgođena utakmica Szolnoki-Zadar

16.03.2013 u 12:37

Bionic
Reading

Zbog nepovoljnih uvjeta na mađarskim cestama, momčad KK Zadra zadržana je na hrvatsko-mađarskoj granici pa se utakmica između Szolnokija i Zadra odgađa za nedjelju u 17 sati, objavio je KK Zadar na svojoj službenoj Facebook stranici

Utakmica se trebala odigrati u subotu s početkom u 17 sati, no silom prilika došlo je do promjene termina. Nakon zaustavljanja na granici Zadrani su se skrasili u Prelogu kraj Čakovca te su u čakovečkoj dvorani odradili trening nakon kojeg su planirali dalje na put.

U međuvremenu je stigla informacija da je autocesta u Mađarskoj opet zatvorena. Donesena je odluka da momčad prenoći u Prelogu te se do odredišta pokuša probiti u subotu ujutro. Zadrani su s puno optimizma krenuli na put uvjereni da u Mađarskoj mogu riješiti pitanje ostanka u ligi. Za takvo što potrebna im je pobjeda izražena s bilo kojom razlikom.

Trener Ante Nazor u najavi utakmice apostrofirao je značaj unutarnje igre, ali i energije njegove momčadi koja bi trebala izmoriti igrače Szolnokija i umrtviti njihove kontranapada kao najjače oružje na kojemu su gradili dosadašnje uspjehe. Zadar će nastupiti bez ozlijeđenog Vedrana Morovića, a ostali igrači spremni su za veliki okršaj.