STRADAO TREĆELIGAŠ

Od osam Hajdukovih golova šest dali juniori!

11.07.2011 u 21:53

Bionic
Reading

Ide Hajduku protiv austrijskog trećeligaša Feldkirchena, prije nekoliko dana 'bili' su slavili sa 6:1, ovaj put bilo je 8:1 (1:1). S tim da je Balakov na travnjak poslao, uvjetno rečeno, drugu momčad

Iskazali su se juniori Ivan Jakov Džoni i Mario Jelavić, koji su pokazali veliku želju u realizaciji i postigli su po tri pogotka. Igrali su Kalinić (od 74. Stipica), Oremuš, Maloča (od. 51. Andrijašević), Glumac, Kukoč, Pešić, Brkljača (od 46. Luštica), Trebotić, Sarić, Jelavić, Lendrić (od 46. Džoni). Strijelci za Hajduk bili su Lendrić u 27., Džoni u 51., 53., i 87. minuti, Jelavić u 66., 69., i 80. te Trebotić u 89. minuti, a jedini pogodak za domaće postigao je Hebenstreit u 41. minuti. Valja istaći mladog Pešića koji je imao tri asistencije.

Igralo se po kiši, a Hajduk je posebno dojmljiv bio u drugom poluvremenu, kada je uslijedila prava golijada u mreži domaćina. Krasimir Balakov može biti zadovoljan s onim što su prikazali njegovi mladići. Na tribinama stadiona u Feldkirchenu našlo se i desetak navijača Hajduka.