MOGU LI 'TOPNICI' IZNENADITI?

Očajnog Wengera ismijavaju na društvenim mrežama

14.12.2015 u 18:38

Bionic
Reading

U sjedištu UEFA-e u Nyonu održan je ždrijeb osmine finala Lige prvaka, a u borbi za četvrtfinale sučelit će se PSG i Chelsea, Arsenal i Barcelona, Roma i Real, te Juventus i Bayern.

Ždrijeb je donio četiri obračuna velikih klubova, a u osmini finala ponovno će se sučeliti pariški PSG i londonski Chelsea. Europski prvak Barcelona našeg Ivana Rakitića igrat će protiv Arsenala, a Juventus Marija Mandžukića dobio je za protivnika minhenski Bayern. Lukad Modrić i Mateo Kovačić će u dresu Real Madrida igrati protiv Rome, dok je Dinamo Kijev Domagoja Vide izvukao Manchester City.

Preostali parovi su Gent - Wolsfburg, PSV - Atletico Madrid i Benfica - Zenit.

Naravno, putem društvenih mreža mnogi su komentirali ždrijeb, ali najveću pozornost dobio je londonski Arsenal, koji će igrati protiv, u ovom trenutku, gotovo neuazstavljive Barcelone. A 'topnici' posljednjioh sezona ispadaju upravo u ovoj fazi natjecanja. I s topga nije ni čudo da su navijači opet na zub uzeli Arsenea Wengera.



Prve utakmice osmine finala igraju se 16., 17., 23. i 24. veljače, dok su uzvrati 8., 9., 15. i 16. ožujka 2016. godine. Ždrijeb četvrtfinala na rasporedu je 18. ožujka. Veliko finale je 28. svibnja na San Siru u Milanu.

PAROVI OSMINE FINALA:
GENT - WOLFSBURG
PSG - CHELSEA
ARSENAL - BARCELONA
JUVENTUS - BAYERN
ROMA - REAL MADRID
DINAMO KIJEV - MANCHESTER CITY
PSV - ATLETICO MADRID
BENFICA - ZENIT