STARE MUKE

Očajni Ćorluka mora pod nož?

12.08.2010 u 15:55

Bionic
Reading

Novi kvalifikacijski ciklus još nije počeo, a izbornik Slaven Bilić je već sada suočen s problemima oko ozljeda. Sada bi na operacijom stolu lako mogao završiti Vedran Ćorluka

U kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo Hrvatska gotovo nijednu utakmicu nije odigrala u najjačem sastavu. Baš zbog čestih izostanaka prvotimaca Bilićevi izabranici nisu pružili ono što se od njih očekivalo. Vjerovalo se je da će problemi takve vrste u novom ciklusu zaobići hrvatsku družinu, ali nije tako.

'Opet sam izvrnuo gležanj i opet me, što me dovodi do očaja, boli noga zbog koje sam pauzirao više od tri mjeseca', rekao je Ćorluka nakon susreta sa Slovačkom.

Braniča Tottenhama isti gležanj je mučio i prošle sezone kada je pauzirao od travnja do srpnja, a, po svemu sudeći, kalvarija se nastavlja:

'Bio sam uvjeren da je stvar pod kontrolom, nažalost i na pripremama s Tottenhamom već prvoga dana osjetio sam taj zglob, pa sam pauzirao nekoliko dana. Eto, sad sam ga opet osjetio i baš boli.'

Sada slijede pregledi u Londonu, a tek nakon toga će se znati treba li se ozljeda zaliječiti mirovanjem ili će hrvatski reprezentativac morati po nož.