BURAN POČETAK LIGE

Očaj trenera Intera u Koprivnici: Ovo je sramota, nemam riječi!

15.07.2016 u 22:39

  • +6

MAXtv Prva liga, 1. kolo: Slaven - Inter

Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / Cropix

Bionic
Reading

Samir Toplak jako je loše podnio poraz Intera u Koprivnici, jer smatra da su suci direktno utjecali na poraz 0:2 od Slavena na otvaranju nove sezone MAXtv Prve lige...

Toplak je i prošle sezone imao bijesne komentare na suđenje tijekom prvenstva, ali ovako ljut nije bio nikad. Naime, u porazu Intera u gostima u Koprivnici sudac Batinić isključio je dva igrača njegove momčadi. Kolaka zbog prigovora, Mesfina zbog drugog žutog kartona. Iskoristio je to Slaven i zabio dva pogotka u završnici, a iako je čestitao protivniku na pobjedi, 46-godišnji strateg kluba iz Zaprešića bio je na rubu živaca nakon susreta.

'Ako od prvog kola mora biti ovakva sramota, onda nećemo u tome sudjelovati! Ovo je sramota, direktni utjecaj na rezultat!', vikao je Samir Toplak pa objasnio:

'Prije prvog crvenog kartona bio je čisti faul za nas, ne sudi se! U zadnjoj minuti na 16 metara čista ruka od zida, ne sudi se. Nemam više o čemu pričati, sramota!'

Toplak je po mnogima bio jedan od najboljih trenera u MAXtv Prvoj ligi prošle sezone, no čini se da ga ove sezone čeka puno teži posao.

'Nemam više riječi, nemam snage, a tek je prvo kolo. Nemam više nikoga! Ekipa mi je rasprodana, a sada još ostanem bez dva igrača. Ovo Copperfield ne može spašavati! I još imamo 14 protivničkih igrača! Ne mogu, jednostavno gubim energiju nakon prvog kola,' zaključio je stručnjak rodom iz Varaždina nakon bolnog poraza.