SRUŠEN REKORD

'O Messiju više uopće nema smisla išta govoriti!'

24.03.2014 u 07:00

  • +6

El Clasico: Real Madrid - Barcelona

Izvor: Reuters / Autor: Paul Hanna

Bionic
Reading

Tata Martino, trener nogometaša Barcelone, vjeruje kako pobjeda u velikom derbiju kod Real Madrida 4-3 njegovoj momčadi donosi svježu nadu za obranu naslova prvaka Španjolske…

'Mogu puno govoriti o Leu Messiju, ali nema smisla. To bi bilo samo nizanje komplimenata. Danas je oborio još jedan rekord. Nadam se da će meni pokloniti loptu s utakmice,' rekao je Martino, aludiravši na Messijev hat-trick i novi rekord koji je postavio, jer je postao najbolji strijelac u povijesti derbija Real Madrida i Barcelone. Ukupno je zabio 21 gol u 27 ''el clasica''.

Pohvalio je također i Neymara, koji je iznudio prvi od dva penala za Barcelonu, te iznudio isključenje Realovog kapetana Sergija Ramosa.

'Neymar tek ima 21 godinu, a već je toliko važan igrač. Zahvaljujući njegovom fenomenalnom dijagonalnom trčanju smo dobili penal i isključenje Ramosa. Nakon ove utakmice za nas prvenstvo ponovno počinje. Ali, to svejedno neće promijeniti moju percepciju 'el clasica'. Ovo je samo jedna utakmica,' rekao je Martino.


Brazilac Marcelo, branič Real Madrida, nije želio komentirati suca Alberta Undiana Mallenca, koji je dosudio tri jedanaesterca, od toga dva za goste, te isključio Realovog kapetana Sergija Ramosa…

'Neću komentirati suca. To nema nikakvog smisla, utakmica je gotova, ionako se ništa više ne može promijeniti,' diplomatski je odgovorio Marcelo.

'Mi moramo razmisliti u čemu smo večeras pogriješili, kako takve pogreške više ne bi radili ubuduće. Ima još puno utakmica do kraja prvenstva. Borili smo se maksimalno, ali bilo je jako teško, pogotovo s desetoricom igrača na terenu. Nastojali smo odraditi upute koje nam je dao trener. Sada moramo pobijediti u idućem kolu kod Seville i pripaziti da nam se ne ponove pogreške iz ove utakmice. Prvenstvo ionako ne bi bilo gotovo i riješeno čak i da smo pobijedili Barcelonu,' rekao je još Marcelo.