RAZBIJAČ

Novi trenutak bijesa Stanislasa Wawrinke

26.01.2017 u 12:06

Bionic
Reading

Stanislasv Wawrinka je u posljednje vrijeme jako nervozan, a pokazao je to tijekom meča polufinala Australian Opena protiv Rogera Federera

Dečko naše tenisačice Donne Vekić u karijeri je osvojio tri Grand Slama (Australian Open 2014., Roland Garros 2015., US Open 2016.), a bio je jedan i od najvećih favorita na ovogodišnjem prvom Grand Slamu sezone.

U korist mu je išlo što su ispali i najveći konkurenti Andy Murray te Novak Đoković, ali pritisak kao da ga je učinio prenervoznim.

Vidjelo se to u prvom kolu protiv Martina Kližana kojeg je iz blizine lopticom pogodio u međunožje iako je pred sobom imao cijeli teren, a zatim se u četvrtfinalu prepucavao sa Jo-Wilfriedom Tsongom te je u istom meču zamalo lopticom pogodio sakupljača loptica.

Također je u polufinalu protiv Rogera Federera imao trenutke 'bijesa'. Nakon što je izgubio servis u drugom setu (Federer poveo 4:2, što je iskoristio za 6:3) Wawrinka se iskalio na reketu kojeg je doslovce prepolovio na dva dijela.

Inače, u sudaru Švicaraca na kraju je u pet setova bio uspješniji Federer koji je prošao u finale sa 7:5, 6:3, 1:6, 4:6, 6:3.