HOĆE LI MATEO PRISTATI?

Novi trener vidi u Kovačiću spasitelja posrnulog kluba!

06.07.2016 u 10:14

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanske Gazzette dello Sport, najveća želja novog trenera Milana Vincenza Montelle je dovođenje Matea Kovačića...

Milan je drugi na vječnoj ljestvici osvajača titula europskog prvaka, odmah iza Real Madrida, no posljednjih godina dosta je potonuo i više nije u stanju niti izboriti nastup u Europi.

S Mihajlovićem i Brocchijem na čelu prošle sezone Milan je završio tek sedmi, čak iza Sassuola, a s novim trenerom Vicenzom Montellom nadaju se boljim danima i povratku na vrh Serie A.

Kako tvrdi Gazzetta dello Sport, Montella upravo u našem Mateu Kovačiću vidi igrača koji bi mogao pogurati momčad prema naprijed i donijeti toliko potrebnu kvalitetu u veznoj liniji.

Ugledni talijanski dnevnik tvrdi da su sastanci predsjednika Galllianija i Pereza približili realizaciji transfer igrača koji već ima iza sebe dvije sezone u dresu gradskog rivala Intera, dok je s Realom osvojio Ligu prvaka, ali nije se naigrao.

'Montella je dosad često gradio svoju veznu liniju na tehničkoj kvaliteti, a tehnika Kovačića mogla bi biti korisna,' piše Gazzetta, a ako se posao realizira, ostaje za vidjeti hoće li se raditi o prodaji ili posudbi...