NI KIŠA NIJE POKVARILA DRUŽENJE

Novi član HNL-a primio najdraže goste, a Mariću stigla posebna zahvala

17.05.2023 u 13:33

Bionic
Reading

Novi član SuperSport Hrvatske nogometne lige, NK Rudeš, ove je srijede ugostio najdraže susjede, djecu iz OŠ Rudeš, a koja su obilježavajući Dan škole u Sportskom centru Rudeša obilježila i Dan sporta

Njegujući uvijek sportski duh i nastojeći više od 60 godina poticati najmlađe sugrađane na zdrave navike i zajedništvo, NK Rudeš, vodeća momčad SuperSport Prve nogometne lige, ustupio je svoje terene za obilježavanje Dana sporta i Dana OŠ Rudeš svim učenicima i posjetiteljima.

Iako je kiša prijetila pokvariti zabavu, nebo se smilovalo te su osnovnoškolci nižih razreda na terenu s umjetnom travom odradili svoja natjecanja.

Naravno, uz puno smijeha i veselja, posebno za pobjednike, na dodjeli priznanja najboljima sudjelovali su i igrači prve momčadi Tomislav Srbljinović, Luka Pasariček, Joao Araujo i Brian Oddei.

Bili su na terenu uz sve njih i istinske legende hrvatskog nogometa, predsjednik kluba Josip Šimunić, sportski direktor Silvio Marić i voditelj škole nogometa Fabijan Komljenović, spremni za poziranje, tako da su i oni bez nagrada kući otišli s osmijehom na licu.

'Presretni smo što smo uljepšali ovaj dan djeci. Jer svi znamo koliko su nam nove generacije važne kako bi društvo u cjelini u budućnosti bilo što zdravije, ali i što ispravnije. I zato već sada s veseljem odbrojavamo do novog Dana škole i Dana sporta', naglasio je Silvio Marić.

  • +2
Dan sporta u OŠ Rudeš Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

A da je druženje bio istinski dobitak, potvrđuje to što su osim djece, sa svim gore spomenutima, fotografije htjeli i tate, mame, djedovi i bake.

Jedan tata u 'najboljim godinama' došao je do Marića uz riječi:

'Mara, hvala ti za fotografiju, ali i za sve što si pružao na terenu. Bio si primjer i motivacija.'

Ustvari, kao što je i sada dečkima pod vodstvom trenera Davora Mladine.

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL