ČUDO OD DJETETA

Nova zvijezda svjetskog nogometa ima 16 godina. Brazilac je, a zovu ga Messihno

23.11.2023 u 09:56

Bionic
Reading

Njegovo ime je Estevao Willian, ima samo 16 godina i dolazi iz zemlje nogometa Brazila. Svih je ostavio bez daha na Svjetskom prvenstvu mladih u Indoneziji gdje se dogodila eksplozija njegovog talenta

Od tog trenutka našao se na meti najvećih europskih klubova koji na njemu žele zaraditi, no prije toga morat će i uložiti. Willian je igrač brazilskog Palmeirasa koji je istaknuo izlaznu klauzulu u vrijednosti od 60 milijuna eura, a prvi u redu su Real Madrid i Barcelona.

Kada su u pitanju brazilski talenti u posljednje vrijeme Madriđani dobivaju bitku ispred Barcelone koja još od Neymarovog transfera nije ubola u veliku brazilsku zvijezdu. S druge strane Real je doveo Viniciusa Juniora i Rodryga, a uskoro će im se pridružiti i Endrick.

Willian je vrhunski dribler o čijem umijeću najbolje govori činjenica da ga zovu Messinho što bi trebalo značiti da uz ono brazilsko u sebi posjeduje i tehniku najvećeg nogometaša današnjice Argentinca Lionela Messija.

Utrka za njega tek je počela, kao i karijera za koju mnogi vjeruju da će biti povijesnih razmjera.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'