MODRIĆEVA RIJEČ IMA TEŽINU

Nova transfer bomba; Zidane u Real Madrid dovodi novog Hrvata za kojeg je već pripremio 60 milijuna eura!

30.12.2019 u 10:49

Bionic
Reading

Godinama hrvatski veznjak Marcelo Brozović ima status jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji i talijanskoj Serie A, a nakon sjajnih igara navodno se našao i na listi želja pojačanja velikog Real Madrida

Prema pisanju španjolskih medija doznaje se kako Real Madrid kreće u veliku rekonstrukciju, a među igračima koje trener Zinedine Zidane ima na svojoj listi pojačanja nalazi se i 27-godišnji Marcelo Brozović. Od prije je poznato i kako Brozović u milanskom Interu u svom ugovoru ima klauzulu kako može napustiti klub za fiksnu odštetu od 60 milijuna eura.

Također španjolski mediji pišu kako su uz Brozovića na Zidaneovoj listi još Fabinho, Jorginho i Thomas iz Atletica. No, kako se doznaje prioritet čelnicima Reala i treneru Zidaneu je iskusan i provjeri vezni igrač, a navodno je predsjednik Perez već odobrio dodatni budžet od 60 milijuna eura što je bilo dovoljno da se u Italiji stvori priča 'kako to sigurno znači da Real kupuje Brozovića.'

U cijeloj priči trener Intera Antonio Conte, ako su ove informacije točne, neće moći nikako zadržati Brozović zbog spomenute klauzulu u ugovoru. U slučaju da se ovaj transfer realizira to će biti rekordan iznos koji je plaćen za Hrvata u povijesti nogometa. Zaista prava transfer bomba!

Od prije je poznato kako su Brozovića pratili klubovi poput Bayerna, Juventusa i Borussije Dortmund, ali kada je procurilo kako je ' Brozović igrač po ukusu trenera Reala Zidanea' vjerojatno su i navijači Intera postali svjesni kako se takva prilika ne propušta.

Vjerojatno je u cijeloj priči važnu ulogu odigrao i hrvatski kapetan Luka Modrić čije mišljenje Zidane jako cijeni. A ako netko Brozovića - koji se afirmirao u zagrebačkom Dinamu - poznaje u dušu i zna o kakvom se potencijalu radi, pogotovo ako ga se dovede u red da maksimalno sportski živi, onda je to kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Modrić.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…