U ZADRU

Nogometni genije Luka Modrić briljira i s reketom u ruci, a otkrio je u čemu je još dobar

17.07.2023 u 20:19

Bionic
Reading

Treće izdanje humanitarno-sportskog spektakla Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić u Zadru

Na zadarskom Višnjiku danas se okupila krema hrvatskog sporta, svi kako bi se, u humanitane svrhe, okušali u tenisu.

Marin Čilić i njegova zaklada doveli su u Zadar, grad košarke, respektabilna imena iz raznih sportova koja su svojim potezima oduševili ispunjene tribine.

Osim Čilića na ovaj spektakl su stigli: Eduardo da Silva, Valent Sinković, Ivica Zubac, Dario Šarić, Matea Jelić, Valentina Mrnjavčić Pereglin, Filip Zubčić, Andrej Gaćina, Andrija Stipanović, Ante Žižić, Zoran Planinić, Danijel Subašić, Manuel Štrlek, Anđelo Kvesić, Doris Bačić, Borna Gojo, Tin Srbić, Luka Stepančić, Martin Sinković, Zrinka Ljutić, Stipe Žunić, Mate Pavić, Ivano Balić, Ivan Ljubičić i Luka Modrić koji je rekao kako mu odlično idu i briškula i trešeta.

Dok je na terenu bio njegov bivši suigrač iz reprezentacije, umirovljeni golman hrvatske reprezetcaije Danijel Subašić, igra je na trenutak prekinuta kako bi Luka Subi poklonio zlatni balvan.

"Bar nešto zlatno", prokomentirao je dobro raspoloženi Subašić.

Novac prikupljen s ove akcije namijenjen je izgradnji sportskog igrališta u Stankovcima.

"Oni tjelesni odgoj rade na hodniku škole jer nemaju gdje drugo", otkrio je Marin Čilić.

Ivan Ljubičić se vratio iz Wimbledona prije nekoliko sati, uspio je stići u Zadar:

"Stvarno mi je drago da jedna takva Zaklada ima kontinuitet. Prvu godinu je najlakše, ljudi se zapale, ali stvoriti jednu tradiciju, to je zahtjevno i Marin je u tome uspio." - prenosi njegove dojmove Gol.hr.

  • +8
Sportski spektakl u Zadru: Gem, set, Hrvatska, 17.7.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL

"Kad sam pokrenuo Zakladu, ideja je bila napraviti nešto da sustavno funkcionira, da to postane nekako tradicionalno, da zajednicu pomažemo iz godine u godinu. Nisam očekivao da će ovako narasti, da će lijepa priča doseći ovolike razine. U svakom slučaju vrhunski", rekao je Marin Čilić.

"Prva dva događanja su bila na Šalati pa onda i u Petrinji gdje je stvarno bilo emotivno. Bilo je zbilja lijepo i od svih tih sredstava izgrađena su četiri igrališta", s ponosom je istaknuo Čilić.