SuperSport HNL

Nogometaši Šibenika navodno su se potukli u svlačionici, evo što kaže trener Čanadi

25.04.2023 u 12:09

Bionic
Reading

Prvu utakmicu 31. kola SuperSport HNL-a danas (18 sati, MAXSport 1, MAXtv) na Šubićevcu igraju posljednji Šibenik i Slaven Belupo, a utakmicu je najavio trener domaćih Damir Čanadi

Šibenik je u očajno lošem nizu, u prvenstvu je nanizao četiri poraza i trenutno je posljednja momčad na ljestvici SuperSport HNL-a. Situacija na Šubićevcu nije nimalo dobra, a tijekom vikenda pojavila se priča kako su se nogometaši Šibenika nakon poraza od Lokomotive (1:0) međusobno potukli u svlačionici.

Zato je uoči današnje utakmice protiv Slaven Belupa (18 sati, MAXSport 1, MAXtv) morao reagirati trener Damir Čanadi.

'Znamo što nam treba, pobjede! Na žalost, stvari više nisu u našim rukama. Moramo pritisnuti Goricu kao što su oni nas. Protiv Slaven Belupa idemo na tri boda i tako ćemo se postaviti', rekao je trener Šibenika te nastavio:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Slaven Belupo igra top sezonu, iako to nitko nije očekivao. Još se bore za Europu, ali i za svog trenera. Imaju momčadski duh, dobru energiju i volio bih da i Šibenik bude prava momčad, a ne grupa individualaca kao u onom teškom porazu od Gorice na Šubićevcu koji nas još boli.'

Za kraj je Čanadi demantirao navodi fizički sukob svojih igrača u svlačionici nakon poraza od Lokomotive...

  • +4
Lokomotiva - Šibenik, 30. kolo, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

'Priča uvijek ima, ali ja mogu kazati kako tuče u svlačionici nije bilo! Generalno, imamo dobru ekipu, ali ima i stvari koje nam svima smetaju. U ovom trenutku svima na prvom mjestu mora biti Šibenik, a ne vlastiti ego i osobni interesi. Pred nama je još šest kola i moramo napraviti sve da uzmemo maksimalan broj bodova, najljepše bi bilo svih osamnaest', zaključio je Damir Čanadi.