HLADNO GA OTPISAO

Njemački izbornik nanosi veliku nepravdu Leicesterovom divu!

31.03.2016 u 12:24

Bionic
Reading

Iako Robert Huth proživljava fantastičnu sezonu u redovima Leicester Cityja, Joachim Löw nema ga namjere vratiti u reprezentaciju...

Iskusni 31-godišnji stoper jedno je od otkrića ovosezonskog Premiershipa. Bivši igrač Chelseaja preporodio se među 'lisicama' i jedna je od najvažnijih figura na terenu u ekipi koja neočekivano juri prema naslovu prvaka.

Huth ne samo što je svojim golovima odlučio derbije protiv Tottenhama i Manchester Cityja, već igra i besprijekorno u obrani Leicestera koja prima jako malo golova, a u posljednjih pet utakmica četiri je puta očuvala mrežu netaknutom.

No, Joachim Löw neugodno je iznenadio stasitog Nijemca kojeg nije pozvao na posljednje dvije prijateljske utakmice reprezentacije. Nema ga namjere niti voditi na Euro.

'Igra jako dobro i radujem se zbog njega. Ali u ovom trenutku radim igru na drugim, mlađim nogometašima,' izjavio je nemilosrdni njemački izbornik.

Huth ima 19 nastupa za njemačku reprezentaciju i dva postignuta gola, no nije za nju igrao već sedam godina. Sad kad je konačno sazrio i ima pravo postati važan dio Elfa, Löw je odlučio da zasluženu priliku neće dobiti...