2017_World_Handball_Championship_Logo

JAVNOST ODUŠEVLJENA

Njemačka slavi i likuje: Frustrirali smo Hrvate strašnom obranom!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 21.01.2017 10:02
  • Objavljeno 21.01.2017 u 10:02
Bionic
Reading

Njemački mediji iznimno su zadovoljni nastupom svoje reprezentacije u petak protiv Hrvatske, a izbornik Dagur Sigurdsson i igrači naglašavaju da je obrana bila na savršenom nivou...

Njemačka može vrlo zadovoljna iščekivati nokaut fazu natjecanja. U hrvatskoj skupini C nanizala je pet čistih pobjeda, a u posljednjem kolu protiv naše reprezentacije prilično je lako slavila rezultatom 28:21 i tako najavila kandidaturu za osvajanje medalja.

Dan nakon susreta njemački mediji pišu o 'Wolffu i betonskoj obrani' koji su frustrirali Hrvate, a izbornik je očekivano vrlo zadovoljan.

'Dečki su se sjajno borili. Obrana s Andijem na golu je bila zbilja jaka i dala nam sigurnost,' naglasio je Dagur Sigurdsson, a slično razmišlja i Kai Häfner:

'Sretan sam zbog ovakve igre, zbog toga smo i ovdje. Bila je to sjajna utakmica u kojoj smo jako uživali. Kad se obrana ovako postavi, onda sve ide kako treba.'

Dnevnik Bild posebno se divi golmanu Andreasu Wolffu koji je zaključio vrata te naglašava kako Hrvatska u prvom dijelu 12 minuta nije postigla pogodak te se nada da će se isto ponoviti u osmini finala protiv Katara.

'Katar je nepoznanica. Kad imaju dobar dan, jako ih je teško slomiti,' smatra izbornik Sigurdsson.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal