OTKRIĆE BUNDESLIGE

Njemačka se divi igraču koji bi Hrvatskoj mogao donijeti nevolje!

12.09.2016 u 22:50

Bionic
Reading

Nakon dva kola Bundeslige vodeće mjesto na ljestvici strijelaca zajedno s Lewandowskim iznenađujuće drži mladi Joel Pohjanpalo, na kojeg će Ante Čačić morati obratiti posebnu pozornost uoči okršaja s Finskom koji je na rasporedu u listopadu...

Njemačka javnost impresionirana je 22-godišnjim finskim napadačem koji je zablistao na početku nove sezone u dresu Bayera iz Leverkusena. Naime, iako je dobio samo pola sata na terenu, uspio je dosad zabiti četiri pogotka i izjednačiti se s Robertom Lewandowskim na vrhu ljestvice strijelaca.

Pohjanpalo je posebno impresivan bio ove subote protiv Halilovićevog HSV-a kojem je u završnici susreta uspio utrpati tri komada i potpuno preokrenuti rezultat te donijeti Bayeru pobjedu rezultatom 3:1.

'Ja sam napadač i jednostavno želim zabijati golove na svakoj utakmici i iz svake prilike koju imam. Ako to ne radim, nisam sretan,' izjavio je Joel Pohjanpalo nakon trijumfa protiv HSV-a.

Zanimljivo, ove sezone uputio je četiri udarca u okvir gola i svi su završili u mreži. To se zove efikasnost i Ante Čačić morat će obratiti pozornost na ovog igrača. Naime, Hrvatska 9. listopada gostuje kod Finske i ne bi bilo dobro da Pohjanpalo ponovi nešto slično i protiv naših...