KARIJERA IDE NIZBRDO

Njegov bijeg iz Barcelone pretvorio se u katastrofu!

25.09.2015 u 11:35

Bionic
Reading

Mladi Martin Montoya napustio je Barcelonu ovog ljeta jer nije bio zadovoljan dobivenom minutažom, no priča se za njega ponavlja i u talijanskom Interu...

Španjolski desni bek proživljava najveću krizu u svojoj mladoj karijeri. Nakon što mu je Luis Enrique godinu dana davao 'mrvice' u ekipi Barcelone, odlučio se 24-godišnjak promijeniti sredinu i karijeru nastaviti u Italiji. Otišao je na posudbu u Inter, gdje je bio uvjeren da će se izboriti za minutažu.

'Ne želim izgubiti još jednu godinu,' naglasio je Montoya prilikom odlaska iz Katalonije.

No, trener 'nerazzura' Roberto Mancini neugodno ga je iznenadio, a priča se za Montoyu ponavlja i u drugoj sredini. U pet kola Serie A još nije zaigrao niti minute. Na pozicijama bekova Santon i Telles zasad djeluju nedodirljivi, dok se među stoperima izmjenjuju Medel, Miranda i Murillo, s Ranocchijom kao prvom zamjenom.

Montoya je čini se svoju priliku kod Mancinija prokockao već u prijateljskim utakmicama. Odigrao ih je sedam uoči sezone i nije oduševio nikog. Bez njega pak u momčadi Inter niže pobjede u talijanskoj ligi i s maksimalnih 15 bodova nalazi se na vrhu Serie A.

Tako je Montoyina nogometna karijera sada prilično ugrožena, a talentirani bek čini se da će sljedećih godina biti osuđen na 'seljakanje' po manjim klubovima španjolske i talijanske lige...