REKORDER PRIMERE

Nitko kao Sergio Ramos: Zar ne može drukčije igrati nogomet!?

03.12.2017 u 09:43

Bionic
Reading

Nakon subotnjeg gostovanja u Bilbau Sergio Ramos ostao je sam na vrhu ljestvice neslavnih rekordera Primere s ukupno 19 dobivenih crvenih kartona. U dresu Reala ima ih već 24...

Po mnogima najbolji branič svijeta i strijelac pregršt važnih golova ima jednu veliku manu, a to je sklonost crvenim kartonima.

  • +5
Sergio Ramos Izvor: Profimedia / Autor: Cordon Press

Sergio Ramos jednostavno ne može ili ne želi drukčije igrati nogomet i stalno je na rubu dobivanja dva žuta kartona na utakmici koja znače i raniji odlazak u svlačionicu.

Protiv Athletica u remiju bez pogodaka ove subote isto se ponovilo i 31-godišnji Španjolac zaradio je svoj 19. crveni karton u španjolskom prvenstvu, čime je postao rekorder Primere u ovoj neslavnoj kategoriji.

Do utakmice u Bilbau dijelio je prvo mjesto na neželjenoj ljestvici s Pablom Alfarom i Xavi Aguadom, sada mu više po isključenjima nitko nije ravan.

'Ramos nije sretan. Smatra da to nije bio prekršaj za žuti karton, ali više se ništa ne može promijeniti,' izjavio je Zidane Zidane nakon razočaravajuće utakmice.

Osim 19 crvenih u Primeri, Sergio Ramos ima i dva u Kupu kralja te tri u Ligi prvaka. Ukupno 24 isključenja, previše za tako uglednog braniča koji sigurno nije jedan od najprljavijih nogometaša na svijetu...