MOGAO PROĆI PUNO TEŽE

Nikola Vlašić odvukao pozornost srpskom golmanu, pa je glavom udario u strop

14.05.2023 u 16:04

Bionic
Reading

Nogometaši Torina upisali su gostujuću 1:0 pobjedu kod Verone. Junak Bikova bio je naš Nikola Vlašić, koji je u 29. minuti zabio prekrasan gol vrijedan tri boda za Jurićevu momčad

U 29. minuti Vlašić je primio loptu od Sanabrije, na 20 metara od suparničkih vrata te je žestoko opalio lijevom nogom. Lopta je gromovito odletjela u mrežu bez prave reakcije domaćeg vratara za vodstvo gostiju. A kasnije se pokazalo i konačnih 1:0.

Vlašiću je to bio peti ovosezonski ligaški pogodak za Torino, ali i prvi u kalendarskoj 2023. godini. Posljednji je postigao početkom studenoga prošle godine. U 60. minuti hrvatski trener Ivan Jurić je zamijenio Vlašića.

Inače, tijekom poluvremena, dok su izlazili iz tunela na teren, golman gostiju Vanja Milinković-Savić razgovarao je s Vlašićem, ali i nije gledao prema naprijed. A kako je srpski golman visok 202 centimetra, udario je u dio spuštenog stropa.

Na svu sreću, težih posljedica nije bilo, iako je sve moglo završiti i puno opasnije, da je kojim slučajem Milinković-Savić jače udario u rub.

Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.