IZNIMNO TRAŽEN

Nikola Kalinić odbio kineske milijune, hoće li Slavena Bilića?

29.12.2016 u 08:18

Bionic
Reading

Talijanski mediji ponovo su se raspisali o ponudi koju je Fiorentina dobila za Nikolu Kalinića. Nakon kineskog Tianjina, ovaj je put Bilićev West Ham zainteresiran za hrvatskog napadača...

Naš 28-godišnji reprezentativac nema mira ove zime. Nakon što su se talijanski mediji raspisali o njegovom prelasku u kinesku ligu, što je on demantirao fotografijom na Instagramu kojom potvrđuje svoju odanost Fiorentini, u novu priču oko Kalinića uključen je i Slaven Bilić.

Naime, dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da je West Ham spreman 'violama' za Nikolu platiti čak 50 milijuna eura, što je deset više nego što su bili spremni Kinezi iz Tianjina pa je uprava kluba itekako voljna razmisliti o prodaji svog najboljeg napadača.

No, unatoč tome što bi igrao kod bivšeg izbornika Slavena Bilića, Kalinić zasad nije raspoložen razmišljati o transferu jer se dobro osjeća u Firenzi, a Kinezi su mu i tako nudili puno veću plaću koju je glatko odbio.

Nikola će najvjerojatnije ipak ostati u Fiorentini, na radost navijača koji iznimno cijene njegovu odanost, što mu često i pokazuju porukama na njegovim profilima na društvenim mrežama...