RAZOČARAN NEIGRANJEM

Niko: Mogao bih napustiti Tottenham

08.11.2010 u 14:55

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i prošle sezone jedan od ponajboljih igrača Tottenhama sve je nezadovoljniji skromnom minutažom koju dobiva kod trenera Redknappa te razmišlja o odlasku s White Hart Lanea

Veznjak Tottenham Hotspura i hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar priznaje da bi mogao napustiti White Hart Lane. Prema pisanju Daily Maila, Kranjčar je njihovu novinaru izjavio da bi se to moglo dogoditi na kraju sezone ako mu trener Redknapp ne ukaže veće povjerenje.

Doduše, nakon nekoliko utakmica koje je pratio s klupe za rezervne igrače, Kranjčar je u dvoboju s Boltonom zaigrao od prve minute, no po svemu sudeći, već protiv Sunderlanda opet će na klupu.

Iako tvrdi da je svime oko White Hart Lanea sretan, skromna minutaža rastužuje Niku, tim prije što mu konkurent na lijevoj strani Gareth Bale igra odlično.

'Osjećam se sjajno u Tottenhamu i ako bih mogao standardno igrati za prvu momčad, onda bi ostanak bio moja prva opcija', rekao je Kranjčar.

'Ali s obzirom da ne igram puno, morat ću tražiti druga rješenja. Nitko ne želi biti rezerva, a to vrijedi i za mene. Ja uživam igrajući nogomet i to mi je prva stvar. Ali ako nema dovoljno prostora za mene u Tottenhamu, onda ću morati razmišljati o sljedećem koraku. Ponavljam - ovdje se osjećam sjajno, ali ako ne mogu igrati svaku utakmicu, osjećam se prazno.'

Prema pisanju Daily Maila, za Niku su već zagrizli Newcastle i Aston Villa, dok mu je tata Zlatko sugerirao Liverpool.

'Ako Niko ne bude imao ambicija, ostat će u Tottenhamu i vegetirati sljedeće tri godine. On ima dobar ugovor, ali novac mu nije važniji od ambicija. Niko želi ostati u Londonu, ali je također spreman napustiti Englesku. Liverpool je klub koji bi zadovoljio njegove ambicije, ali takvih ima i u talijanskoj Serie A', kazao je tata Kranjčar, ujedno izbornik crnogorske reprezentacije.