asistira 'braci'

Niko Kovač iz Eintrachta u Bayern dovodi napadača, ali ne hrvatskog, već srpskog reprezentativca?

20.02.2019 u 16:39

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni izbornik, a sada trener minhenskog Bayerna, odlučio je pomoći sportskom direktoru bavarskog diva Hasanu Salihamidžiću te se uključio u pregovore sa srpskim reprezentativcem Lukom Jovićem

A zašto se Kovač primio ovog nezahvalnog posla? Jer je prošle sezone upravo Kovač bio trener Joviću, danas najboljem strijelcu Bundeslige, koji je u dosadašnjem dijelu sezone zabio 14 golova za Eintracht iz Frankfurta.

Prema tvrdnjama Bilda, hrvatski trener krenuo je u akciju angažiranja ovog nogometaša te je u tajnosti obavio razgovore s Jovićem i iskazao je interes za njegovim dovođenjem.

  • +3
Liga prvaka, osmina finala: Liverpool - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Jović, međutim, još uvijek ništa nije odlučio. Interes za njegovim uslugama je ogroman, a osim bavarskog kluba, žele ga Real i Chelsea.

Španjolski mediji su pak u utorak objavili kako je 21-godišnji napadač dogovorio sve s Barcelonom i da će od ljeta obući dres katalonske momčadi.

Zanimljivo je svakako to što je Luka Jović ustvari još uvijek igrač Benfice, dok Eintracht ima priliku otkupiti njegov ugovor za samo 13 milijuna eura, što će sasvim sigurno i učiniti.

Pred Jovićem je dakle megatransfer, a zanimljivo je da su prošlog ljeta mnogi pisali kako će Kovač u Bayern pokušati dovesti Antu Rebića, još jednog sjajnog napadača koji mu je pomogao u sjajnoj sezoni na klupi Eintrachta. Međutim, čini se kako je hrvatski napadač trenutno ipak bez Kovačeve pažnje.