SELIDBA U ARSENAL?

Niko bi igrao s Eduardom

24.02.2009 u 10:59

Bionic
Reading

Mnogi koji prate Niku Kranjčara procijenili su da svojim znanjem i umijećem zaslužuje mjesto u klubu i momčadi jačoj od Portsmoutha. Isto misli i sâm, pa se govorkanja o obostranoj želji za prelaskom u Arsenal mogu smatrati pouzdanima

'Ako stigne dobra ponuda, razmišljat ću o odlasku iz Portsmoutha', izjavio je Niko Kranjčar prije nekoliko dana. U utorak je u Daily Mailu izašao tekst u kojem se navodi da postoji obostrana želja Nike Kranjčara i kluba za koji nastupa naš Eduardo da Silva.

'Imam ugovor s Portsmouthom na još godinu i pol i sretan sam što ga mogu odraditi do kraja. Međutim, ako uskoro ne potpišem produljenje, klub će me vjerojatno pokušati prodati na ljeto. Razgovarali smo nekoliko puta o novom ugovoru, ali stavili smo sve na čekanje do ljeta. Sada je najvažnije da Portsmouth ostane u Premier ligi, a poslije ćemo vidjeti', izjavio je Niko Kranjčar i dodao kako bi nakon toga ipak rado preselio u veći klub te da bi htio zaigrati u Ligi prvaka.

U Daily Mailu odmah su se sjetili ponude Arsenala, to jest velikih simpatija koje prema našem igraču gaji francuski stručnjak Arsene Wenger.