ODBAČENA SKIJAŠICA

Nika Fleiss razočarana Janicom Kostelić

28.04.2010 u 11:10

Bionic
Reading

Prije nekog vremena Nika Fleiss je ispala iz reprezentacije zbog loših rezultata posljednjih godina te je zbog toga i završila svoju skijašku karijeru. No donedavno ponajbolju hrvatsku skijašicu najviše boli to što nakon otkaza nitko od skijaša više ne kontaktira s njom

U velikom razgovoru za Globus Nika Fleiss je otvorila dušu nakon što su joj čelnici Skijaškog saveza uručili otkaz, što je ujedno značilo i kraj njene karijere. Nika je svjesna da posljednjih godina nije bilježila dobre rezultate, ali ono što je boli jest činjenica da su je donedavne kolege iz reprezentacije zaboravile, a posebno Janica Kostelić.

'Plakala sam od sreće zbog svake Janičine pobjede i medalje, a sad kad sam ja u reprezentaciji dobila otkaz, ona me nije ni nazvala da me pita kako sam, kao ni bilo koji drugi skijaš osim Natka Zrnčića Dima. Da je netko od njih na mojem mjestu, ja bih barem poslala poruku da pokažem kako mi je stalo. Možda ih nije briga, a možda se ne žele zamjeriti ljudima u Skijaškom savezu. No svi smo različiti. Ja sam osjećajna, ali nisam zlopamtilo jer volim ljude. Ni na koga nisam ljuta. Razočarana sam i tužna. Da se mogu vratiti 10 godina unatrag, sve bih isto napravila', kazala je Nika Fleiss.