IZBOR BAYERNOVE ZVIJEZDE

Nije se uopće sjetio Nike Kovača, ali ni velikog Zidanea; s obzirom na sve, to nikoga nije iznenadilo

28.02.2019 u 06:36

Bionic
Reading

James Rodriguez (27), Bayernov igrač na posudbi iz Real Madrida, izabrao je svoja tri najbolja trenera u karijeri

Ofenzivni veznjak u karijeri je igrao za Envigado, Banfield, Porto, Monaco, Real i Bayern, pa je tako imao priliku surađivati sa vrhunskim trenerima, ali on je u svojih Top 3 prvo stavio Julija Falconija (26) koji ga je vodio u dresu argentinskog Banfielda od 2009. do 2010.

Među omiljene trenere očekivano je stavio još jednog Argentinca Jose Pekermana koji je kolumbijsku reprezentaciju vodio na svjetskim prvenstvima 2014. (Rodriguez prvi strijelac natjecanja sa šest golova) i 2018.

U Top 3 našao se i Carlo Ancelotti s kojim je bio u sjajnim odnosim u Realu (2014-2015.) i jedno kratko vrijeme Bayernu.

Za mnoge koji prate Rodriguezovu karijeru iznenađenje je što među najbolje trenere Kolumbijac nije uvrstio Juppa Heynckesa, jer ga je upravo njemački stručnjak promovirao u Bayernu u igrača koji je redovito igrao.

  • +3
Liga prvaka, osmina finala: Liverpool - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Zvijezdu Kolumbije trenirao je i Zinedie Zidane u Realu, ali kod Francuza je ovaj ofenzivac više bio na klupi nego u početnoj postavi.

Nije ni iznenađenje što se u Top 3 nije našlo ime Nike Kovača koji ga trenutačno vodi u Bayernu, jer njih dvojica uopće nisu u dobrim odnosima i u javnost su posljednjih mjeseci stalno izlazile vijesti o njihovim verbalnim sukobima, a treba spomenuti da upravo hrvatski trener odlučuje o Rodriguezovoj sudbini u Bayernu.

  • +2
Bundesliga, Bayer Leverkusen - Bayern München Izvor: Pixsell / Autor: Federico Gambarini/DPA/PIXSELL