NAKLON VELIKANA

Ni Messi nema primjedbi: Stvarno je bio najbolji

14.01.2014 u 11:29

Bionic
Reading

Argentinski nogometaš Lionel Messi nije uspio i peti put zaredom osvojiti veliko priznanje, nagradu Ballon d'Or za najboljeg nogometaša

Pripala je ona njegovom velikom rivalu iz madridskog Reala, Cristianu Ronaldu, koji je tako drugi put u svojoj karijeri uzeo popularnu Zlatnu loptu (nakon 2008. godine).

Messija su i ozljede onemogućile u još boljoj godini, makar sam nije pokazivao veliku žal što je ovaj put ostao bez ovog trofeja.

'Samim time što sam ovdje, ja sam izuzetno sretan. Sedmu godinu zaredom sam dio ove svečanosti i mislim da je već to veliki uspjeh,' rekao je Messi i nastavio hvaliti svog velikog suparnika.


'Mi jesmo veliki suparnici na terenu, ali ja moram naglasiti da je on fantastičan nogometaš. Iskreno, divim se onome što radi za klub i za svoju zemlju. Zaslužio je ovu nagradu, nema uopće nikakve dileme,' izjavio je Messi, te na kraju dodao:

'Itekako sam zadovoljan što sam dosad napravio, ali gledam prema budućnosti. Želim još dosta toga, i s Barcelonom i sa Argentinom. Radujem se i novim nadmetanjima, borbi na terenu i svemu što donosi nogomet.'