JEDNOM RIJEČJU - LUDO

Ni Mandžo ne može ostati hladan; cijela Italija o tome priča

10.10.2016 u 16:30

Bionic
Reading

Mario Mandžukić je u dvije kvalifikacijske utakmice zabio četiri gola, ali o hrvatskom napadaču talijanski mediji su se raspisali zbog sasvim drugačijeg razloga

Još prije se znalo kako dolaskom Gonzala Higuaina u Juventus, Mandžukiću slijede teški dani i manja minutaža na terenu. Ni hrvatski reprezentativac nije prezadovoljan sa svojim statusom kod trenera Massimiliana Allegrija pa se sve glasnije priča o odlasku. I to već u zimskom prijelaznom roku.

Talijani pišu kako se sprema transfer u Kinu i to u Shanghai Shenhuu koji bi 'Staroj dami' na ime odštete uplatio 15 milijuna eura, a to je iznos koji bi mogao zadovoljiti Juventus koji sigurno ne želi imati nezadovoljnog igrača u svlačionici.

Naravno, nešto se pita i Mandžukića, odnosno da li je spreman Europu zamijeniti Aziju, ali ako pristane postat će najbolje plaćeniji Hrvat u nogometnom svijetu. Naime, Kinezi su spremni Super Mariju dati 32 milijuna eura za četiri godine ili osam milijuna po sezoni.

S takvim primanjima Mandžukić bi debelo nadmašio Luku Modrića koji je trenutačno najbolje plaćeni hrvatski reprezentativac s 5,5 milijuna eura godišnje u Realu.