SJAJAN OKRŠAJ U PARIZU

Ni bizaran gol Ibrahimovića nije uspio slomiti City!

06.04.2016 u 22:41

Bionic
Reading

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka nogometaši PSG-a i Manchester Cityja odigrali su 2:2 pa nas sljedeći tjedan očekuje neizvjestan uzvrat na Otoku...

Parižani su u dvoboj protiv Pellegrinijeve momčadi ušli kao apsolutni favorit, s obzirom na dominaciju u Francuskoj ove sezone i impresivnu igru Ibrahimovića i društva u Europi, no bilo je tijesno ove srijede.

Zlatan Ibrahimović bio je po običaju ključna figura na terenu, a na početku susreta činilo se da bi mogao postati tragičar. Naime, u 13. minuti Joe Hart mu je obranio penal, da bi deset minuta kasnije izašao pred engleskog golmana i promašio veliku priliku. Kazna je stigla u 38. minuti nakon što je De Bruyne izbio pred Trappa i zabio za vodstvo Cityja.



Tri minute kasnije osmjehnula se sreća Ibrahimoviću. Fernando je pogriješio iznoseći loptu iz obrane, a Zlatan je samo podmetnuo nogu i skrenuo loptu u praznu mrežu.



U drugom dijelu PSG je došao do potpunog preokreta u 60. minuti zahvaljujući golu Rabiota koji je odbijenu loptu nakon udarca glavom Cavanija sigurno zabio u mrežu.



Ipak, Fernandinho je u 72. minuti iskoristio lošu reakciju domaćih u obrani i izjednačio na 2:2.



Uzvrat se igra sljedeći utorak u Manchesteru.

Liga prvaka, četvrtfinale

PSG – ManCity 2:2 (Ibrahimović 41, Rabiot 60 / De Bruyne 38, Fernandinho 72)