ODJECI DERBIJA

Ni asistencija Baleu nije pomogla Niki za veću ocjenu

07.02.2012 u 10:35

Bionic
Reading

Prema portalu Goal.com Luka Modrić je zaradio solidnih 6.5, dok je drugi hrvatski nogometaš Niko Kranjčar uz Adebayora i Livermorea zaradio slabih 5.5 u remiju Tottenhama kod Liverpoola 0:0

Hrvatski reprezentativni veznjaci Luka Modrić i Niko Kranjčar zaigrali su od prve minute u derbiju protiv Liverpoola, a dok je Modrić ostao na terenu do kraja, Kranjčara je u samoj završnici, u 87. minuti, zamijenio Rose.

Inače, igrači Tottenhama ocijenjeni su u rasponu od 5.5 do 6.5, s tim da je Kyle Walker proglašen igračem utakmice uz ocjenu 7. Kod Luke Modrića se ističe da nije razočarao igrom u sredini terena, dok se za Kranjčara navodi da osim nekoliko lijepih poteza ne nudi probojnost i agresivnost koju na toj poziciji iskazuje Aaron Lennon. Inaće, Niko je potpisnik asistencije Garethu Baleu u 85. minuti dvoboja, koju je Velšanin mogao i morao pretvoriti u pogodak.

Sličnim rasponom ocijenjeni su i igrači Liverpoola, s tim da je najlošiju ocjenu dobio Nizozemac Dirk Kuyt (5.5) koji je proglašen najlošijim pojedincem utakmice na Anfieldu.