ŽELJA CRVENO-CRNIH

Nezadovoljni Fabregas pred posudbom u Milan?

10.09.2012 u 14:16

Bionic
Reading

Prvo je nenadano buknula, ali se isto tako brzo smirila priča o nezadovoljstvu španjolskog nogometnog reprezentativca Cesca Fabregasa u Barceloni

Navodno je prvo izjavio da je nezadovoljan što mora sjediti na klupi za pričuve, a potom je putem Twittera objasnio da to nije istina, već da se odlično osjeća u Barceloni gdje uživa ogromnu potporu navijača, suigrača i trenera.

Kako god, ona prva reakcija je očito bila dovoljna da se otvore nove priče, a jednu su ponudile talijanske tiskovine početkom ovog tjedna. Po njima je Milan zainteresiran da dovede 'nezadovoljnog' Fabregasa na San Siro. Dakako, Milan to želi napraviti, kao i uobičajeno u posljednje vrijeme, dogovorom o posudbi. Jasno, financijsko zaleđe Milana je takvo da sebi ne mogu priuštiti takvog igrača uz pravi ugovor.

Pitanje je radi li se samo o Milanovoj pustoj želji ili zbilja mogućem poslu, makar treba napomenuti da su odnosi Milana i Barcelone, barem zadnjih godina, vrlo dobri, te da su često poslovali, pa čak i po sistemu posudbe (Ibrahimović iz Barcelone u Milan).

Spomenimo da je Fabregas od dana kada je iz Arsenala došao u Barçu odigrao 52 utakmice, te je postigao 15 pogodaka uz čak upisanih 20 asistencija.