(NE)OČEKIVANE POHVALE

Neymar: Kaka je vođa ove reprezentacije!

12.10.2012 u 11:40

Bionic
Reading

Nakon dvogodišnjeg izbivanja iz brazilske reprezentacije Kaka je postigao jedan pogodak u visokom slavlju protiv Iraka (6:0). Uz njega je dvostruki strijelac bio Oscar, dok su po jedan još zabili Hulk, Neymar i Lucas

U švedskom Malmöu su nogometne reprezentacije Brazila i Iraka u četvrtak odigrale prijateljski ogled kojeg su vrlo lako, sa 6:0, u svoju korist kraju priveli Brazilci.

Treba posebno naglasiti da je nakon dvogodišnjeg izbivanja iz brazilske reprezentacije, igrač Real Madrida Kaka, postigao jedan pogodak u ovom visokom slavlju. Uz njega je dvostruki strijelac bio Oscar, dok su po jedan još zabili Hulk, Neymar i Lucas.

'Bila je čast igrati s Kakom, on je pravi vođa. Nadam se da će i dalje biti na visokoj razini i da će biti s nama u reprezentaciji', rekao je o Kaki brazilski as Neymar.

'Lijepo je vratiti se u reprezentativno okruženje. Lijepo je bilo igrati s nekim novim dečkima. Mogu reći da Brazil ima veliku perspektivu jer su ovo sjajni nogometaši. Meni je osobno strašno drago što sam postigao pogodak. Iako je suparnik bio dosta slabiji od nas, ovu smo utakmicu shvatili ozbiljno. Pogotovo ja, jer u reprezentaciji je uvijek tako, posebno u ovakvom povratku kao što sam ga imao', zborio je nakon ogleda Kaka.